Disclaimer

DISCLAIMER

Foto’s

Van de foto’s in op deze website is aan degene door wie ze zijn aangeleverd en/of aan de betreffende belanghebbenden gevraagd of en welke rechten erop rusten. We hebben deze rechten altijd geprobeerd te respecteren. Ook is gevraagd om de namen van de fotograaf als mogelijk rechthebbende. Indien gewenst zijn die bij de foto’s vermeld. Door het beschikbaar stellen van het fotomateriaal worden rechthebbenden, belanghebbenden en betrokkenen beschouwd als akkoord gegaan met publicatie.

Teksten

Bij het verzamelen van de op de site gepubliceerde informatie is gebruik gemaakt van door belanghebbende aangeleverde informatie. Ook is er deels gebruikt gemaakt van bronnen van derden. M.b.t. het festivalprogramma waren dat in de meeste gevallen de websites van de betreffende musici. Ook is gebruik gemaakt van teksten op gespecialiseerde websites als www.muziekweb.nl  en www.musicalifeiten.nl. Bij de informatie over de locaties is de informatie deels verkregen op de website van de eigenaar, beheerder of gebruiker van de locatie of van toeristische sites.

Daar waar rechthebbenden abusievelijk toch niet voldoende en/of correct zouden zijn genoemd kan contact worden opgenomen met het Beethoven Festival via info@beethoven-festival.nl.

Scroll naar boven